Medvedev i Putin očekuju uspešne odnose sa SAD u 2011.

Izvor: Blic, 31.Dec.2010, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medvedev i Putin očekuju uspešne odnose sa SAD u 2011.

U 2010. godini postignuti su značajni rezultati u rusko-američkoj saradnji, ocenili su danas ruski predsednik i premijer, Dmitrij Medvedev i Vladimir Putin, izrazivši nadu da će naredna 2011. biti podjednako uspešna.

"Naš otvoreni i konstruktivni dijalog doprineo je rešavanju najvažnijih bilateralnih i međunarodnih pitanja", naveo je Medvedev u novogodišnjoj čestitki predsedniku SAD Baraku Obami. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Čestitajući Obami Božić i Novu godinu, Putin je izrazio priznanje američkim partnerima na uspešno dovršenim bilateralnim pregovorima o stupanju Rusije u Svetsku trgovinsku organizaciju i izrazio nadu da će i 2011. godina biti ne manje uspešna za rusko-američke odnose.

Ruski lideri uputili su čestitke povodom 2011. godine brojnim kolegama u inostranstvu, prenele su pres službe vlade i predsednika.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.