Grizmanove strele pogađaju u metu, Levante ostao pod Jorganom! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jan.2015, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grizmanove strele pogađaju u metu, Levante ostao pod Jorganom! (VIDEO)

Napadač Atletika dva puta pogodio glavom i doneo pobedu Atletiku (3:1), a Fernando Tores je meč posmatrao sa tribina

Deda Mraz iz Francuske nastavio je golgetersku seriju i u novoj godini! Poslednji meč u 2014. godini Antoan Grizman pamtiće po het-triku koji je postigao na gostovanju Atletik Bilbau, a u istom ritmu nastavio je i u novoj godini >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << . Francuz je sa dva pogotka doneo pobedu Atletiku protiv Levantea – 3:1 u 17. kolu Primere i čitavom Visente Kalderonu podario najlepši novogodišnji poklon! Najnovije pojačanje Jorgandžija, Fernando Tores, meč je ispratio sa tribina.

Atletiko se od početka utakmice nametnuo kao bolji tim i već u 18. minutu publika u Madridu imala je razloga za radost. Posle odličnog centaršuta Giljermea Sikere, napadač Jorgandžija Antoan Grizman visoko skače i zakucava loptu u mrežu Levantea, te je već tada postalo jasno da će se gosti iz Valensije teško vratiti kući neporaženi.

Ekipa Čoloa Simeonea sačuvala je prednost do odlaska na odmor, da  bi u uvodnim trenucima drugog dela igre odbrana Levante opet kapitulirala, a krivac je još jednom Grizman! Sjajni Francuz se najbolje snašao posle gužve u šesnaestercu protivnika i Madriđani su imali velikih 2:0!

No, gosti se nisu predavali i uspeli su da smanje zaostatak već u 62. minutu. Samo dva minuta nakon što je ušao u igru, rezervista Nabil El Žar je bio najspretniji posle prekida i Levante dolazi na samo gol minusa, ali sve to pada u vodu dvadesetak minuta kasnije.

Da su majstori igre glavom i da su najopasniji iz prekida fudbaleri Atletika pokazali su u 82. minutu kada je Dijego Godin posle centaršuta Tijaga bio najviši u srcu kaznenog prostora Levantea i sve nade gostiju bile su ugašene!

Atletiko se ovom pobedom izjednačio na drugom mestu tabele Primere sa Barselonom koja ima i meč manje, te sada obe ekipe stoje na 38 bodova. Levante, s druge strane, ostaje na 15 sakupljenih bodova iz 17 kola i zauzima 15. poziciju.

Jorgandžije u narednoj rundi igraju sa Barselonom na Kamp Nou, dok će tim iz predgrađa Valensije ugostiti Deportivo iz La Korunje.

Primera, 17. kolo:

Atletiko – Levante 3:1 (1:0)

/Grizman 18, 47, Godin 82 – El Žar 62/

18.00 Sevilja – Selta

20.00 Elče – Viljareal

22.00 La Korunja - Bilbao

22.00 Malaga – Almerija

Nedelja:

12.00 Hetafe – Rajo Valjekano

17.00 Valensija – Real Madrid

19.00 Espanjol - Eibar

21.00 Sosijedad – Barselona

Ponedeljak:

20.45 Kordoba – Granada

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.