Gordana Brašić i Roman Kir novi rukovodioci kompanije Henkel Srbija

Izvor: Beta OMS, 12.Maj.2014, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gordana Brašić i Roman Kir novi rukovodioci kompanije Henkel Srbija

Od 1. maja 2014. godine, Gordana Brašić imenovana je za novu predsednicu kompanije Henkel Srbija, dok je Roman Kir (Roman Kýr) postao novi generalni direktor sektora Deterdženti i kućna hemija. Brašić i Kir su na tim pozicijama nasledili Kristofa Tila (Christoph Till), koji je preuzeo nove dužnosti u Dizeldorfu na poziciji za globalno poslovanje u sektoru Deterdženti i kućna hemija.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Novo rukovodstvo Henkel Srbija

Izvor: B92, 12.Maj.2014

Beograd -- Gordana Brašić imenovana je za novu predsednicu kompanije Henkel Srbija, a Roman Kir za generalnog direktora sektora Deterdženti i kučna hemija...Kako je saopšteno iz te kompanije, Brašić i Kir su na tim pozicijama nasledili Kristofa Tila , koji je preuzeo nove dužnosti u Henkelu u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.