00 Agentkinja Nomi je snimljena…u potpunosti na pametnom telefonu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 23.Sep.2020, 18:47

00 Agentkinja Nomi je snimljena…u potpunosti na pametnom telefonu

Britansku glumicu Lašanu Linč (Lashana Lynch), koja tumači ulogu 00 agentkinje Nomi u predstojećem filmu o Džejmsu Bondu pod nazivom „Nije vreme za umiranje”, snimio je poznati fotograf sa društvenih mreža Ben Meklin (Ben Maclean) u sklopu najveće globalne marketinške kampanje kompanije HMD Global, doma Nokia telefona. Ben ima preko pola miliona pratilaca na društvenim mrežama i poznat je po svojim kreativnim fotografijama i trikovima

Na snimanju, koje je održano >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << u legendarnom Pajnvud studiju (Pinewood Studios), Lašana Linč se pojavila u ulozi nove 00 agentkinje Nomi zajedno sa Nokia 8.3 5G(1) telefonom u sceni inspirisanoj filmom o Džejmsu Bondu, uz seriju neverovatnih efekata i opremu od skoro 10 metara uz pomoću koje je Ben podignut u vazduh kako bi snimio najbolju fotografiju. Nokia 8.3 5G telefon je ‘jedini gedžet koji vam je potreban’.

Fotografije dolaze nakon vesti najavljene u martu, da je kompanija HMD Global zvanični telefonski partner 25. filma o Džejmsu Bondu, „Nije vreme za umiranje”. U filmu će biti predstavljenveliki broj različitih uređaja uključujući Nokia 8.3 5G telefon, istinski globalni 5G1 pametni telefon spreman za budućnostkoji dolazi sa moćnom PureView četvorostrukom kamerom sa ZEISS optikom, kao i legendarni Nokia 3310 koga fanovi dobro poznaju i vole.

Ovo partnerstvo omogućava kompaniji HMD Global da demonstrira svoj status globalnog provajdera AndroidTM pametnih telefona, pokazujući svoju posvećenost bezbednosti, brzini i inovaciji, i zadovoljavajući potrebe najzahtevijih korisnika na svetu.

Lašana Linč, koja tumači ulogu 00 agentkinje Nomi u filmu „Nije vreme za umiranje”, rekla je: „Svet u kome živimo podrazumeva da svi imamo najbolje gedžete u džepovima. Neverovatno je šta sve pametni telefoni danas mogu da urade. Uzbuđena sam što otkrivam ovaj novi pametni telefon kako bismo obeležili najavu filma Nije vreme za umiranje u novembru. Nokia 8.3 5G je dokaz da su Bond gedžeti uvek ispred drugih.”

Florian Seiche, izvršni direktor kompanije HMD Global koja proizvodi Nokia telefone, izjavio je: „Malo koji projekat iz oblasti kulture postavlja tehnologiju u svoj fokus, kao što to čini film Nije vreme za umiranje. Posvećenost samog filma inovacijama zajedno sa neverovatnom tehnologijom koju poseduje svaki Nokia pametni telefon, što naše uređaje čini jedinim gedžetima koji su potrebni svima – pa čak i 00 agentkinji, je upravo ono zbog čega je ovo partnerstvo posebno.”

„Poverenje, bezbednost i legendarni dizajn su temelji na kojima se zasniva svaki Nokia telefon. Izuzetno smo ponosni što najnoviju tehnologiju možemo učiniti dostupnom svima i radujemo se što će tome doprineti naše najnovije partnerstvo.“

Predstavljanje novog poglavlja Nokia telefona možete pogledati danas u 17:00h na Nokia Mobile YouTube.

(1)pokrivenost je ograničena i vaš mrežni provajder je možda ne podržava. Stvarna brzina zavisi od mreže i drugih faktora.

O kompaniji HMD Global

Smešten u gradu Espo, u Finskoj, HMD Global Oy je sedište Nokia telefona. Kompanija HMD dizajnira i prodaje seriju pametnih i funkcijskih telefona namenjenih velikom broju korisnika, u različitim cenovnim grupama. Usmerena na inovacije i kvalitet, kompanija HMD je ponosni ekskluzivni nosilac licence Nokia mobilnih telefona i tableta. Za dodatne informacije, posetite sajt www.hmdglobal.com. Nokia je zaštićena robna marka Nokia korporacije.

O filmu NIJE VREME ZA UMIRANJE

Nije vreme za umiranje u bioskopima će biti dostupan ovog novembra kroz Universal Pictures International u UK i MGM u US preko njihovog United Artists Releasing banner.

Sinopsis:

U filmu Nije vreme za umiranje Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće dugo trajati, jer se pojavljuje njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

O kompaniji EON Productions

Kompanije EON Productions Limited i Danjaq LLC su u potpunom vlasništvu i pod upravom Broccoli/Wilson porodice. Kompanija Danjaq sa sedištem u SAD-u je, zajedno sa kompanijom Metro Goldwyn Mayer Studios suvlasnik autorskih prava na postojeće filmove o Džejmsu Bondu i kontroliše pravo na buduću produkciju tih filmova. Kompanija EON Productions, partner kompanije Danjaq, je producentska kompanija sa sedištem u Velikoj Britaniji koja snima filmove o Džejmsu Bondu od 1962. godine, i zajedno sa kompanijom Danjaq kontroliše globalnu robu koja je u vezi sa filmom. Za više informacija posetite www.007.com.

O kompaniji Metro Goldwyn Mayer

Kompanija Metro Goldwyn Mayer je vodeća kompanija u industriji zabave koja je fokusirana na produkciju i globalnu distribuciju filmskog i televizijskog sadržaja. Kompanija poseduje jednu od najbolje opremljenih svetskih biblioteka filmskog i televizijskog sadržaja vrhunskog kvaliteta. Pored toga, MGM ulaže u domaće i međunarodne televizijske kanale i većinski je vlasnik i distributer za kompaniju United Artists Media Group (UAMG). Za više informacija posetite www.mgm.com.

O kompaniji Universal

Kompanija Universal Pictures International (UPI) je međunarodna divizija kompanije Universal Pictures za marketing i distribuciju. U Velikoj Britaniji, Irskoj, Španiji, Italiji, Nemačkoj, Švajcarskoj, Holandiji, Francuskoj, Rusiji, Koreji, Australiji, Meksiku, Brazilu, Hong Kongu, Indiji i Kini, UPI direktno promoviše i distribuira filmove kroz svoje lokalne kancelarije, kreirajući kampanje i strategije koje odgovaraju kulturi i tržišnim specifičnostima tih teritorija. U drugim delovima sveta, UPI sarađuje sa kompanijama Paramount i Sony u distribuciji filmova sve tri kompanije. Kompanija Universal Pictures je deo NBCUniversal-a, jedne od vodećih svetskih kompanija za medije i zabavu u razvoju, produkciju i marketing zabavnog sadržaja, vesti i informacije namenjene globalnoj publici. Kompanija NBCUniversal je produžnica kompanije Comcast Corporation.

O kompaniji United Artists

United Artists Releasing, zajednički poduhvat kompanija Metro Goldwyn Mayer (MGM) i Annapurna Pictures (Annapurna), je američka kompanija za objavljivanje filmskog sadržaja. Utemeljen na nasleđu slavnog filmskog studija United Artists, predstavlja mesto na kom filmski stručnjaci dobijaju podršku u vidu sveobuhvatnog pristupa marketingu, publicitetu i distribuciji. Kompanija United Artists Releasing nudi autorima sadržaja alternativnu mogućnost distribucije izvan studijskog sistema i podržava filmske poduhvate kompanija Annapurna i MGM, kao i filmove trećih strana.
Pogledaj vesti o: Nokia

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.