Pucnjava za Noć veštica; Vatrogasci: Zatekli smo haotičnu scenu, mrtvi i ranjeni VIDEO

Izvor: B92, 30.Okt.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava za Noć veštica; Vatrogasci: Zatekli smo haotičnu scenu, mrtvi i ranjeni VIDEO

Los Anđeles -- Tri osobe su ubijene, a devet je povređeno u pucnjavi koja se dogodila na zabavi povodom Noći veštica, u kući na Long biču u Los Anđelesu, javio je CBS.

Policija navodi da su dve osobe sa kapuljačama pucale na prisutne na zabavi povodom Noći veštica. Navodi se i da osumnjičeni još nisu uhapšeni.

Vatrogasna jedinica Long Biča saopštila je da su pozvani da intervenišu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oko 22:44 i da su vatrogasci zatekli "haotičnu scenu".

Vatrogasci su, kako se navodi, u kući pronašli tri mrtva muškarca i još devet ranjenih osoba, koje su prevezene u bolnicu.

Njihovo stanje za sada nije poznato.

Komšije koje žive nedaleko od te kuće rekle su za LA tajms da su čuli pucnjavu, a nakon desetak minuta i policijske sirene.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troje mrtvih, devet povređenih u Los Anđelesu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2019

Tri osobe su ubijene, a devet je povređeno u pucnjavi koja se dogodila na zabavi povodom Noći veštica, u kući na Long biču u Los Anđelesu, javio je američki CBS...Policija navodi da su dve osobe sa kapuljačama pucale na prisutne na zabavi povodom Noći veštica...Osumnjičeni još nisu uhapšeni...Vatrogasna...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.