Noć veštica u Areni Cineplex za sve uzraste

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2020, 15:04

Noć veštica u Areni Cineplex za sve uzraste

Bioskop Arena Cineplex, povodom Noći veštica, organizovaće dečiju radionicu za najmlađe posetioce, kao i poseban program za ljubitelje horor filmova.

Revija horor filmova "Halloween specijal"  od 29. oktobra do 1. novembra donosi na veliko platno Arene Cineplex najgledanije filmove ovog žanra iz prethodnih sezona po specijalnoj ceni od 200 dinara.

Na repertoaru će biti filmovi: Tiho mesto, Noć veštica, Mi, Groblje kućnih ljubimaca, Srećan dan smrti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 2 i Ukleto.

Ljubitelji horora će od 29. oktobra imati priliku da pogledaju i novi film, španski horor "Stan 32", po redovnoj ceni.

Karte za sve filmove su u prodaji! Obezbedite ih na vreme i usudite se da Noć veštica provedete u svom omiljenom bioskopu.

Za najmlađe posetioce bioskopa Arena Cineplex i ove godine organizuje se radionica i pokloni za najkreativnije. Saradnica Jelena Dopuđ očekuje sve mališane na besplatnoj radionici dubljenja i ukrašavanja bundeva u subotu, 31. oktobra od 16 h do 18 h .

Pozivaju se svi mališani da dođu kostimirani jer su za najkreativnije poklone pripremili Trambolina park "Amplituda", Sportsko društvo "Partizan 2" i Arena Cineplex.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.