NEĆETE VEROVATI kako je Anđelka Prpić izgledala na svojoj svadbi (foto)

Izvor: Story, 29.Okt.2018, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆETE VEROVATI kako je Anđelka Prpić izgledala na svojoj svadbi (foto)

Glumica i voditeljka Anđelka Prpić našalila se na svoj račun i pokazala kakvu kreaciju je obukla za svoje venčanje. – Ne, nije kostim za Noć veštica nego svadba pre sedam godina na današnji dan – napisala je glumica uz fotografiju sa svadbe. Ona je za taj dan odabrala kratku venčanicu i crvene cipele, dok je ... The post NEĆETE VEROVATI kako je Anđelka Prpić izgledala na svojoj svadbi (foto) appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Noć veštica

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Anđelka Prpić objavila fotku sa svoje svadbe, a za venčanicu kaže: Ne brinite nije kostim za Noć veštica!

Izvor: Prva.rs, 29.Okt.2018

Lepa Anđa je pre sedam godina stala na ludi kamen. Ona je tada izgovorila sudbonosno DA Dariju Prpiću.. Za svoje venčanje Anđelka je odabrala kratku venčanicu u bež nijansi i obula je crvene štikle. . . Ona je jednu fotografiju objavila na društvenim mrežama i tako obeležila godišnjicu braka....

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.