Prirodnjački muzej organizuje obeležavanje 23. Međunarodne noći slepih miševa

Izvor: Danas, 16.Sep.2019, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prirodnjački muzej organizuje obeležavanje 23. Međunarodne noći slepih miševa

Prirodnjački muzej u Beogradu i Društvo za očuvanje divljih životinja „Mustela“ i ove godine u subotu, 21. septembra 2019. u 19 časova na prostoru Velikog Ravelina pored Galerije Prirodnjačkog muzeja na Kalemegdanu organizuju obeležavanje 23. Međunarodne noći slepih miševa (MNSM), a koja se održava 18. put u Srbiji. Članak Prirodnjački muzej organizuje obeležavanje 23. Međunarodne noći slepih miševa se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Noć muzeja

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tamara i Bogdan kreću pešice iz Niša za Beograd, u okviru akcije NURDOR-a

Izvor: Danas, 16.Sep.2019

Dvoje najboljih prijatelja, Tamara Klarić i Bogdan Stevanović krenuće u četvrtak 19. septembra na pešačenje od Niša do Beograda dugo 256 km u okviru akcije "Pruži korak!", čiji je cilj prikupljanje sredstava za izgradnju nove roditeljske kuće u Beogradu koju gradi NURDOR. Članak Tamara i Bogdan...

Nastavak na Danas...

Večiti derbi zakazan za nedelju u 18 časova na stadionu u Humskoj

Izvor: Danas, 17.Sep.2019, 12:32

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde sastaće se u nedelju u devetom kolu Super lige Srbije. Prvi "večiti" derbi ove sezone igraće se u 22. septembra od 18.00 na stadionu u Humskoj. Članak Večiti derbi zakazan za nedelju u 18 časova na stadionu u Humskoj se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.