Otkazana Noć muzeja zbog koronavirusa

Izvor: B92, 03.Avg.2020, 16:31

Otkazana ''Noć muzeja'' zbog koronavirusa

Program 17. Noći muzeja, čije je održavanje bilo planirano za 5. septembar 2020. godine, otkazuje se zbog aktuelne epidemiološke situacije izazvane koronavirusom, saopštili su organizatori.

“Odgovornost organizatora je velika, stoga smo odlučili da izbegnemo situacije koje bi posetioce Noći muzeja dovele u bilo kakav rizik”, kaže Marija Pavlović, koordinatorka programa.

O novom terminu održavanja javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Otkazana avanturistička trka u Jelašničkoj klisuri

Izvor: JužneVesti.com, 04.Avg.2020, 08:34

"Maze", avanturistička trka koja je avgusta 6. put trebalo da se održi u Jelašničkoj klisuri, a koja je iz godine u godine privlačila sve veći broj takmičara i iz zemlje i iz inostranstva, ipak je odložena za naredno leto. Organizatori su saopštili da bi zbog aktuelne epidemiološke situacije...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.