Izvor: Radio 021, 15.Maj.2020, 14:07

Noć muzeja odložena za 5. septembar

Manifestacija Noć muzeja, koja je trebalo da se održi sutra, 16. maja, odložena je zbog epidemije virusa korona za 5. septembar. Tema ovogodišnje manifestacije biće - ljubav, saopštili su organizatori.

Tema ovogodišnje manifestacije biće - ljubav, saopštili su organizatori.

"Za nama su po mnogo čemu jedinstveni dani borbe protiv pandemije koja je na prečac skočila sa jednog meridijana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na drugi, koja nas je zatekla i izmenila našu svakodnevicu, preokrenula naše rasporede, poremetila nam planove", poručili su organizatori Noći muzeja.

Noć muzeja predstavlja jedinstven kulturni spektakl u više od 120 gradova širom sveta.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Noć muzeja

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.