Izvor: Radio 021, 31.Okt.2020, 11:09

Presluškivanje: Halloween specijal sa još više muzike

Stavite maske - ali ovog puta one za Noć veštica.

Pred vama je specijalno izdanje Presluškivanja, posvećeno Halloween-u i njegovim zastrašujućim stvorenjima. O njima govore i pesme koje su zajedno odabrali agenti Presluškivanja Dragana Prica Kovačević, Gorica Nikolin i Zoran Strika, u saradnji sa doušnicima Ivanom, Daliborom, Dejanom i Milicom.

Poslušajte neke od "jezivijih" pesama AC/DC, Iron Maiden, Black Sabbath, Danziga, Florence and the Machine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Nika Kejva, ali i kultni Halloween hit Majkla Džeksona.

To i još mnogo dobrih numera čeka vas u specijal plejlisti. Saznajte i šta muči agente Presluškivanja, na kakvim su maskenbalima bili, kako je Zoran Strika slučajno napravio najgori kostim Teletabisa ikad i još mnogo toga.

Čućete i koju (netipičnu za agente) temu obrađujemo naredne nedelje, kao i način na koji i vi možete da postanete doušnici Presluškivanja.

Emisija Presluškivanje emituje se premijerno petkom od 20h na Radiju 021, reprizno nedeljom od podne, a subotom dolazi u onlajn izdanju. Sve novosti u vezi sa emisijom nalaze se na Fejsbuk, Tviter i Instagram stranicama.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Noć veštica

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.