Parovi navodno poludeli za seks-pozom koja liči na misionarsku i nije zahtevna

Izvor: B92, 22.Okt.2020, 20:22

Parovi navodno poludeli za seks-pozom koja liči na misionarsku i nije zahtevna

Bliži se Noć veštica, a kao i pre svakog praznika društvene mreže prepune su raznih praničnih seks-poza.

Britanska firma koja onlajn prodaje seksualne igračke, donji veš i erotske poklone, u saradnji s Daily Starom predstavila je seks-pozu koju su nazvali Vampir, a za koju pišu kako su parovi poludeli za njom. U toj pozi muškarac leži okrenut prema ženi dok su njene noge na njegovim ramenima. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Verovatno su je mnogi do sada i probali, ali je ponovo hit.

Oni navode kako ova poza uključuje i nežno grickanje vrata kako bi se odala počast mitskim bićima, ali pogađa i druge erogene zone. U osnovi, položaj je dosta sličan misionarskom, pa ne bi trebao da bude težak za izvođenje.

Poza uključuje duboku penetraciju pa bi trebala da bude dobra za stimulaciju G-tačke. Ako se partner na vrhu nagne napred, pozicija je sjajna i za intimu.

Seksolog Anabel Najt preporučuje ovu pozu svima koji pokušavaju da začine stvari u spavaćoj sobi.

"Grickanje vrata može ponovo da rasplamsa strasti koje ste imali kao mlađi ljubavnik, samo ne uranjajte zube preduboko", navode i dodaju kako nežno lickanje i grickanje ne ostvaljaju trag.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.