PLAVI MESEC se dešava izuzetno RETKO, a ovog puta donosi OGROMNE PROMENE

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 21:04

PLAVI MESEC se dešava izuzetno RETKO, a ovog puta donosi OGROMNE PROMENE

Pun Mesec u Biku 31. oktobra izuzetna je pojava iz nekoliko razloga. Prvo, dešava se na Noć veštica. Ovo je drugi puni Mesec u oktobru. Plavi mesec je moćna pojava.

Šta još može da se dogodi, a da se već nije dogodilo? Prvo epidemija, onda su zemljotresi, poplave i uragani, berze su uzdrmane, a onda protesti i rat. Dakle, šta još može da najavi Plavi mesec?

Plavi Mesec će 31. oktobra biti veoma blizu Urana, a ova planeta je simbol revolucija, promena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protesta. Ne samo što bi mogao da se proširi talas promena, već i da kod mnogih ljudi to izazove strah, paniku, anksioznost. Sve ovo ne bi bilo zanimljivo da američki izbori za predsednika nisu zakazani za 3. novembar.

Naredne dve nedelje (do Mladog Meseca 15. novembra) će biti pod rušilačkim nabojem, jer će kvadrat Saturna i retrogradnog Merkura izazivati nezadovoljstva, nesprozume, frustraciju... Tačnije, Merkur ne kreće i tačno sutradan od američkih izbora kreće direktno.

Zbog konjukcije punog Meseca sa Uranom mnogi će biti napeti, nesigurni, nervozni. Dolaziće do ishitrenih reakcija, nesreća, ali tako je uvek pred velike promene. Dakle, čitav ovaj period treba posmatrati kao priliku za nešto novo, jer će mnogi shvatiti da više nemaju šta da izgube i počeće da vide potpuno novu stranu svog života.

Izuzetno je važno u ovom periodu biti strpljiv, pažljiv i odmeren. Sve tri puta merite, pre nego što isečete. Pitajte za savet, ukrštajte mišljenja.

Pun Mesec 31. oktobra u znaku Bika poravnaće se sa najsjajnijom zvezdom u sazvežđu Ovna. Ova nepokretna zvezda Hamal, takođe, izaziva nasilje, grubost, zločin. Znači, Pun Mesec u konjukciji sa Uranom donosi nagle i neočekivane promene, a zvezda Hamal tome daje agresivan uticaj.

Budite strpljivi, jer do sredine novembra traje pritisak na Mesec koji vrši velika trojka: Jupiter, Saturn i Pluton. Smirite nervozu, umirite frustraciju, bes zamenite kreativnim radom. Jer, ovo je veoma uznemirujući period koji može da ostavi velike posledice na društvenom i ličnom planu.

Koliko god situacija ne nebu izgledala zabrinjavajuće treba znati da će sledeće 2021. godine isceljujući Jupiter tranzitirati kroz Vodoliju. Da bi stigli do "vremena Vodolije" moraćemo da preživimo ejomsku oluju 31. oktobra. Dobra vest je da Uran odlobađa.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Noć veštica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.