Izvor: Danas, 15.Maj.2019, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lutovac: U subotu u noći muzeja otvaramo „Muzej iluzija“

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac najavio je danas da će nakon završetka protestne šetnju u subotu, 18. maja, u Beogradu u Pionirskom parku biti otvoren "Muzej iluzija". Članak Lutovac: U subotu u noći muzeja otvaramo „Muzej iluzija“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Noć muzeja

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lutovac (DS): U subotu otvaranje Muzeja iluzija

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Maj.2019

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac najavio je danas da će nakon završetka protestne šetenju u subotu, 18. maja, u Beogradu u Pionirskom parku biti otvoren "Muzej iluzija".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Festival poslastica i slatkiša 25. i 26. maja

Izvor: Danas, 16.Maj.2019, 14:45

U subotu i nedelju 25. i 26. maja u prostoru Doma omladine Beograda biće održan Festival poslastica i slatkiša "Sladak život" Članak Festival poslastica i slatkiša 25. i 26. maja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.