Vučić sutra sa Pompeom u Njujorku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2019, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sutra sa Pompeom u Njujorku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa američkim državnim sekretarom Majkom Pompeom u Njujorku, objavljeno je na sajtu Stejt departmenta.

Stejt department navodi da će se Pompeo sastati sa Vučićem na marginama sednice Saveta bezbednosti UN o Bliskom istoku.

Kako prenosi Blic, Vučić će danas otputovati u Njujork, a sa Pompeom će se sastati na ručku koji organizuje američki >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << državni sekretar.

Osim toga, Vučić će imati još niz sastanaka u Njujorku.

RTS navodi da će tema susreta Pompea i Vučića najverovatnije biti situacija na Kosovu i Metohiji.

Pompeo će u Njujorku prisustvovati sednici Saveta bezbednosti UN posvećenoj debati o izazovima za mir i bezbednost na Bliskom istoku, a predviđeno je da se sastane i sa generalnim sekretarom Ujedinjenih nacija Antoniom Guteresom, navedeno je u saopštenju Stejt departmenta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić ide u SAD: Sa Pompeom u Njujorku, šta se očekuje

Izvor: Mondo, 19.Avg.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa američkim državnim sekretarom Majk Pompeom u Njujorku, na marginama sednice Saveta Bezbednosti Ujedinjenih nacija o Bliskom istoku...Foto: TANJUG/FILIP KRAINCANIC/nr..To je objavljeno na sajtu Stejt departmenta, gde se dodaje da će se Pompeo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.