Vučić sa Palmerom i Vilsonom - Kosovo dominantna tema

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa Palmerom i Vilsonom - Kosovo dominantna tema

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je danas u Njujorku odvojene susrete sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Metjuom Palmerom i izvršnim potpredsednikom Atlantskog saveta Dejmonom Vilsonom.

"Dug, ozbiljan i odgovoran razgovor sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Metjuom Palmerom o odnosima između Beograda i Prištine, kao i sveukupnim srpsko-američkim odnosima", napisao je Vučić na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Instagram nalogu "BudućnostSrbijeav" uz fotografiju sa sastanka.

Kosovo je bilo dominantna tema razgovora sa Vilsonom.

"Zaštita interesa srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i očuvanje vitalnih nacionalnih i državnih interesa Srbije bile su suština mog zalaganja u razgovoru sa g-dinom Vilsonom", naveo je Vučić na Instragram nalogu.

Vučić je juče razgovarao sa američkim državnim sekretarom Majkom Pompeom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.