Vučić sa Ban Ki Munom u sedištu UN o Kosovu

Izvor: Beta, 04.Dec.2014, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa Ban Ki Munom u sedištu UN o Kosovu

BEOGRAD, 4. decembra 2014. (Beta) - Predsednik Vlade Aleksandar Vučić razgovarao je u četvrtak sa generalnim sekretarom Ujedinjenih nacija (UN) Ban Ki Munom u sedištu UN-a u Njujorku o Kosovu, ucešću pripadnika Vojske Srbije u mirovnim operacijama UN i reformama u zemlji.

Kako je saopštila Vlada Srbije, Ban Ki Mun je tokom razgovora istakao da su UN >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << uvek spremne da saradjuju sa Vladom Srbije i zemljama u regionu.

"Odnosi Beograda i Prištine su veoma važni i nadamo se da će dijalog na najvišem nivou biti nastavljen po formiranju Vlade u Prištini", rekao je generalni sekretar UN.

On je pozdravio odluku Srbije da poveća broj učesnika u mirovnim misijama pod okriljem UN širom sveta i ukazao na veliki značaj srpskog predsedavanja OEBS-om "jer će to omogućiti bližu saradnju sa UN na promociji mira i stabilnosti".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vučić se sa sastao sa Ban Ki Munom

Izvor: Mondo, 04.Dec.2014

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić razgovarao je sa generalnim sekretarom Ujedinjenih nacija (UN) Ban Ki Munom u sedištu UN-a u Njujorku o Kosovu, učešću pripadnika Vojske Srbije u mirovnim operacijama UN i reformama u zemlji...Foto: Beta, Emil Vaš..Kako je saopštila Vlada Srbije, Ban Ki Mun je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.