Vučić: Unutrašnji dijalog mora biti otvoren, ozbiljan i odgovoran

Izvor: Beta Video, 21.Sep.2017, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Unutrašnji dijalog mora biti otvoren, ozbiljan i odgovoran

NJUJORK- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Njujorku da unutrašnji dijalog o Kosovu mora biti otvoren, i izveden odgovorno i ozbiljno, a da će on svoj stav izneti na kraju. ``Treba da imamo realan, racionalan, pametan i pristup koji nas vodi u budućnost a ne u bilo kakve sukobe, sukobe odbacujem kao mogućnost nekakve politike``, rekao je Vučić novinarima posle razgovora sa belgijskim premijerom Šarlom Mišelom u Njujorku. (CH4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić o unutrašnjem dijalogu o Kosovu: Dijalog da vodi u BUDUĆNOST, ne u SUKOBE

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2017

Dijalog je uveliko počeo u Srbiji..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić očekuje otvoren, realan, racionalan i pametan pristup u unutrašnjem dijalogu o Kosovu i Metohiji,koji nas vodi u budućnost, a ne u sukobe...Predsednik Srbije je, u izjavi novinarima u sedištu UN, gde je danas govorio na sednici...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.