Vučić: Linija za Njujork isplativa za pet godina; Nadam se da Etihad neće napustiti Er Srbiju

Izvor: TangoSix.rs, 24.Apr.2018, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Linija za Njujork isplativa za pet godina; Nadam se da Etihad neće napustiti Er Srbiju

Nakon jučerašnjeg prijema povodom Dana Vojske Srbije koji je održan u Predsedništvu Srbije, predsednik Aleksandar Vučić obratio se prisutnima.
Odgovarajući na pitanje novinara Insajdera da li je ugovor sa Etihadom dobar za Er Srbiju i za JAT, on je rekao da smatra da je Er Srbija neuporedivo bolji prevoznik od JAT-a, ali da on ne može da kaže da li će Etihad ostati partner u Er Srbiji:
– JAT je propao, bio je uništen i svi koji govore >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << danas učestvovali su u uništavanju JAT-a. Er Srbija je neuporedivo bolji prevoznik nego što je bio JAT. Neuporedivo bolji za putnike, za naše građane, to pokazuje i udvostručen broj putnika, to pokazuju neuporedivo bolji rezultati.
Da li možete na liniji za Njujork da zarađujete pare? Pa, ne možete. To ćete moći za godinu ili dve, dakle kada prođe četiri ili pet godina. Ali je to važno za brendiranje naše zemlje, za brendiranje naše aviokompanije. I u tom smislu sam vrlo zadovoljan. Voleo bih kada Etihad ne bi napuštao Er Srbiju i nadam se da neće. –
Kako podseća Insajder, u toku je emitovanje serijala o poslovanju Er Srbije „Srpsko arapska posla“ gde su u prve dve epizode prikazani primeri zbog kojih se i dalje postavlja pitanje da li je partnerstvo sa Etihadom bilo dobro za JAT i Srbiju.

 

The post Vučić: Linija za Njujork isplativa za pet godina; Nadam se da Etihad neće napustiti Er Srbiju appeared first on Tango Six.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Vojska Srbije,   Insajder,   JAT

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.