Ambasadorka Kosova: Srbi su Beli hodači!

Izvor: Mondo, 29.Apr.2019, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ambasadorka Kosova": Srbi su "Beli hodači"!

Šefica diplomatske misije Prištine u Njujorku Vljora Čitaku uporedila je odnose Beograda i Prištine sa serijalom "Igra prestola". Naljutila je i sve svoje pratioce jer je otkrila šta se desilo u trećoj epizodi ove popularne serije.

Treća epizoda poslednje sezone "Igre prestola" , pored toga što predstavlja najdužu scenu bitke, možda je i najiščekivanija epizoda svih vremena, jer se u njoj odvila bitka živih, predvođenih Starkovima i princezom Deneris Targarjen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Belih hodača i vojske zombija, predvođenih Kraljem noći.

I dok neki od fanova u Srbiji sa nestrpljenjem čekaju srpsku premijeru večeras u 21 sat, Čitaku je već otkrila detalje iz treće epizode.

IGRA PRESTOLA: Bitka kakvu niste videli! (FOTO, VIDEO)

Ona je tzv. Kosovo uporedila sa gospodarima Severa, familijom Stark, a Srbiju sa zlim Belim hodačima.

Čitaku je ovo poređenje objavila na svom Twitter nalogu:

"Igra prestola! Pa, kuća Stark je pobedila u velikom ratu. Da bismo to preveli na termin Kosova, Srbija je pobeđena. A sada, ko će sedeti na prestolu... to više nije važno! Veliki rat je doneo pobedu! A za ostatak... pa, ako nam se ne sviđaju, pobedićemo ih!".

Game of Thrones! So, the great war is won!..and won by House Stark. Now, to put it in #Kosovo terms, Serbia is out. Now, who sits on the throne ...it really does not matter! The great war is won!As for the rest... well if we don’t like them, we will beat them! #GameOfThrones⁠ ⁠

— Vlora Çitaku (@vloracitaku) April 29, 2019

Ovaj njen post izazvao je različita reagovanja na toj društvenoj mreži, pa je jedan od korisnika "prekoreo" Čitaku što je "upropastila gledanje epizode onima koji je nisu odgledali".

A ona se na to - "izvinila".

i apologize:-)

— Vlora Çitaku (@vloracitaku) April 29, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.