Ubijena i druga sestra košarkaša Njujorka FOTO

Izvor: B92, 01.Nov.2019, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijena i druga sestra košarkaša Njujorka FOTO

Košarkaš Njujork Niksa Redži Bulok je doživeo novu porodičnu tragediju.

Njegova sestra, 22-godišnja Kejoša Mur je ubijena u Baltimoru, pet godina pošto je ubijena njegova druga sestra Mia Henderson.

"Nikada se nisam osećao više slomljeno nego sada u svom životu. Moje dve kraljice... Nikada više ništa neće biti isto. Voleo bih da smo mogli da popričamo još malo... Nisam uspeo kao brat, nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspeo da vas zaštitim od ovih ulica. Nisam uspeo dvaput da budem pravi brat, zaštitnik. Žao mi je, sestre moje... Uradiću sve da zadržim porodicu na okupu. I radićemo mnogo, mnogo na tome da pronađemo onoga ko je mojoj sestri oduzeo život. Probudite me iz ovog košmara!", napisao je Bulok.

U saopštenju Niksa je navedeno da je tokom nedelje i Denis Smit izgubio bliskog člana porodice.

"Naša porodica je duboko pogođena iznenadnim dešavanjima. U ovim vremenima je važno podsetiti da je život veći od košarke. Naše misli su sa našim igračima i njihovim porodicama", navedeno je.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.