UHAPŠEN NASILNIK: Dvojicu izbo zbog parking mesta, a zatim uleteo automobilom među pešake, jedna mrtav više povređenih (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 04.Dec.2017, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN NASILNIK: Dvojicu izbo zbog parking mesta, a zatim uleteo automobilom među pešake, jedna mrtav više povređenih (FOTO)

Muškarac (23) koji je uleteo automobilom u ljude u Njujorku, ubivši najmanje jednu i kritično ranivši tri osobe, uhapšen je danas u Njujorku ali optužnica protiv njega još nije podignuta, saopštila je policija Muškarac (23) koji je uleteo automobilom u ljude u Njujorku, ubivši najmanje jednu i kritično ranivši tri osobe, uhapšen je danas u Njujorku ali optužnica protiv njega još nije podignuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << saopštila je policija. Kako se navodi, on je nakon svađe zbog mesta za parking, u besu nožem izbo dve osobe, a zatim automobilom uleteo u grupu pešaka, pri čemu je jednu osobu ubio, nekoliko povredio, prenosi AP. Policija je saopštila da se incident dogodio u 4.30 ujutru po lokalnom vremenu, ispred jednog bara u Kvinsu. Za sada je nepoznato da li su ti pešaci bili umešani u sukob oko parking mesta. Policija nije otkrila identitet muškarca. BREAKING: car hits 5 people in Queens; 1 person pronounced dead, 2 others with serious injuries. Police looking for white sedan which fled the scene pic.twitter.com/rWqVuJd3lj— Kristin Thorne (@KristinThorne) December 3, 2017Uskoro opširnije...

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Njujork: Zbog parkinga, izbo dvoje, nekoliko pešaka pregazio

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2017

Muškarac (23) koji je uleteo automobilom u ljude u Njujorku, ubivši najmanje jednu i kritično ranivši tri osobe, uhapšen je u Njujorku, ali optužnica protiv njega još nije podignuta, saopštila je policija...Kako se navodi, on je nakon svađe zbog mesta za parking, u besu nožem izbo dve osobe,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.