U helikopteru i pod jakim obezbeđenjem: El Čapo krenuo ka zatvoru u kojem će provesti OSTATAK ŽIVOTA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U helikopteru i pod jakim obezbeđenjem: El Čapo krenuo ka zatvoru u kojem će provesti OSTATAK ŽIVOTA! (VIDEO)

Mediji pišu da će narko-bos biti smešten u najizolovanijem delu zatvora, a ni supruga ni deca neće smeti da ga posete.

Meksički narko-bos Hoakin "El Čapo" Guzman snimljen je kako u helikopteru napušta Njujork i pod jakim obezbeđenjem odlazi u supermaks zatvor, u kojem će služiti doživotnu robiju.

El Čapo je snimljen kako ulazi u helikopter na heliodromu na Vol Stritu oko tri sata ujutru u petak, dok veliki broj naoružanih stražara i desetak vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njujorške policije čuva stražu.

Kako prenosi Dejli mejl, on je helikopterom prevezen u Bruklin, gde je smešten u avion koji ga je prevezao do zatvora Florens u Koloradu. U pitanju je zatvor sa maksimalnim obezbeđenjem, iz kojeg niko nije pobegao.

Narko-bos osuđen je pre nekoliko dana na doživotnu robiju zbog krijumčarenja ilegalnih droga u SAD.

Porotnici su 62-godišnjeg El Čapa proglasili krivim za krijumčarenje narkotika, pranje novca i upotrebu vatrenog oružja u februaru nakon suđenja koje je trajalo 11 nedelja.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.