Trendi nakit za 2019.godinu

Izvor: Šminkerka.com, 18.Jan.2019, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trendi nakit za 2019.godinu

Jednostavne ogrlice sa jednim do tri priveska i klasične karike već duže vreme upravljaju trendovima u aksesoarima. Ali, prema revijama kolekcija za proleće 2019, vreme je da se spremite za povratak maksimalističkog nakita. Biseri se vraćaju na velika vrata! Da bi bile spremne za povratak maksimalizma, zaokružili smo sve najbolje nakite uočene na prolećnim revijama za 2019. godine. Od Njujorka do Pariza, pogledajte koji će komadi nakita oblikovati trendove sledeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Šminkerka.com << sezone.
Srodni postovi: Minđuše – nakit za nokat Obuća u trendu za sezonu proleće 2019.godine Svi trendovi koje treba da znate sa modnih revija za sezonu proleće 2019.godine

Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Šminkerka.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šminkerka.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šminkerka.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.