Snežne oluje u SAD, zatvorene škole, otkazani letovi...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2019, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežne oluje u SAD, zatvorene škole, otkazani letovi...

Zbog snežnih oluja koje su pogodile središni i istočni deo SAD, zatvorene su škole, a saobraćaj je otežan, navodi AP.

Agencija prenosi da jug zemlje očekuju obilne kišne padavine.

U Njujorku je pao sneg, a škole u više delova SAD su zatvorene.

Kancelarije gradske uprave u Filadelfiji su zatvorene, a u sredu od 13:00 časova po lokalnom vremenu uvedene su i dodatne mere zaštite beskućnika.

Američka savezna država Nju Džerzi proglasila je vanredno stanje, jer se očekuje oko 10 centimetara snega, a potom i kiša.

Otkazano je više od 2.200 letova širom zemlje, a oko 4.700 je odloženo.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snežne oluje u SAD, zatvorene škole, otkazani letovi

Izvor: B92, 21.Feb.2019

Njujork -- Zbog snežnih oluja koje su pogodile središni i istočni deo SAD, zatvorene su škole, a saobraćaj je otežan, navodi AP...Agencija prenosi da jug zemlje očekuju obilne kišne padavine...U Njujorku je pao sneg, a škole u više delova SAD su zatvorene. Kancelarije gradske uprave u Filadelfiji...

Nastavak na B92...

AMERIKA OKOVANA MEĆAVOM! SNEG ZAVEJAO I BELU KUĆU: Zatvorene škole, otkazani letovi, pogledajte kako VEJE! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 21.Feb.2019

Zbog snežnih oluja koje su pogodile središni i istočni deo SAD, zatvorene su škole, a saobraćaj je otežan.

Nastavak na Kurir...

ZIMSKA OLUJA PETRA TUTNJI AMERIKOM Donosi mešavinu leda, snega i kiše, 200 miliona Amerikanaca tek će osetiti njen ŽESTOKI UDAR (FOTO)

Izvor: Blic, 21.Feb.2019

Džinovska zimska oluja Petra obrušila se na Istočnu obalu Sjedinjenih Država, a ugroženo je više od 200 miliona ljudi u 39 država. U utorak uveče teške padavine pogodile su većinu južnog dela SAD, a očekuje se da će se kiša pretvoriti u led i sneg dok oluja već zahvata srednji Atlantik...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.