Izvor: MozzartSport.com, 02.Nov.2020, 05:20

Siti je gazda Velike jabuke, het-trik Argentinca Kasteljanosa

U gradskom derbiju Njujorka ubedljiv trijumf (5:2) tima norveškog stručnjaka Ronija Deile

Zapamtite ovo ime – Valentin Kasteljanos. Mladi Argentinac bio je centralna ličnost derbija Njujorka u kome je palo čak sedam golova. Sitij je pobedio Red Bulse sa 5:2, a tri gola delo je nekadašnjeg igrača urugvajskog Montevideo Sitija.

U pet mečeva posle restarta sezone, Gaučos je samo jednom zatresao mrežu u MLS-u, a sada je to uradio čak tri puta. Mnogo preokreta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je viđeno. Poveli su domaćini veoma rano, već u 12. minutu, kada je Kasteljanos sjajno skočio u šesnestercu Bikova i matirao golmana Mearu.

Međutim, Bikovi su brzo preokrenuli rezultat pogocima Vajta i Kaseresa. Pogotovo je bio lep izjendnačujući gol gostiju. Vajt je sa dvadesetak metara zatresao mrežu izabranika norveškog stručnjaka Ronija Deile.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Činilo se da će rezultat na poluvremenu da bude 1:2, ali je Škot Geri Meki Stiven izjednačio u 42. minutu posle lepe asistencije mladog 21-godišnjeg Kasteljanosa. U nastavku rapsodija domaćina. Plesali su fudbaleri Njujork Sitija, bili mnogo bolji. U 51. minutu bomba Finca Aleksandra Ringa. Opalio je levonogi vezista sa oko 20 metara, a lopta se od prečke odbila u mrežu.

Gosti su imali nekoliko dobrih prilika za izjednačenje. Tim Parker je promašio gol sa tri, četiri metra posle kornera, a u finišu kazna stiže od Kasteljanosa. Prvo je u 79. minutu lepim udarcem sa 12 metara povećao prednost na 4:2, a onda je realizovao i najstrožu kaznu, za het-trik.

Jedan od vlasnika Intera iz Majamija je Dejvid Bekam. Klub engleskog susperstara je poražen u Torontu (1:2) iako je poveo preko Blesa Matuidija u 42. mintuu, Francuza koji je stigao ove godine iz italijanskog šampiona Juventusa. Ipak, Akinola i Pozuelo su doneli tri boda kanadskom timu.

Nju Ingland je gubio od Di Si Junajteda sa 2:0, uspeo da preokrene na 3:2. Tim iz Vašingtona je izjednačio, da bi trijumf timu iz Bostona doneo Kanađanin Tikl Bunberi, šest minuta pre kraja.

Daril Dajk je doneo popbedu Orlandu u Montrealu (1:0), dok je Atlanta sa 2:0 u Džordžiji bila bolja od Sinsinatija golovima Adama Džana i Argentinca Marselinja Morena.

MLS

Nedelja

Nešvil – Čikago 1:1 (1:1)

Kolumbus – Filadelfija 2.1 (1:0)

Ponedeljak

Atlanta – Sinsinati 2:0 (2:0)

Njujork Red Siti – Njujork Red buls 5:2 (2:2)

Montreal – Orlando 0:1 (0:1)

Nju Ingland – Di Si Junajted 4.3 (1:2)

Toronto – Inter Majami 2:1 (0:1)

Kolorado – Sijetl u toku

Portland – Vankuver u toku

Los Anđeles Galaksi – Real Solt Lejk u toku

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.