Selena Gomez izašla iz rehabilitacionog centra

Izvor: Tracara.com, 08.Nov.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selena Gomez izašla iz rehabilitacionog centra

Selena Gomez je napustila rehabilitacioni centar u koji je otišla početkom oktobra zbog nervnog sloma koji je dobila u bolnici nakon što joj se pogoršalo zdravstveno stanje. Ovu vest je za E! News potvrdio izvor blizak mladoj zvezdi. “Selena je izašla sa programa, vratila se iz Njujorka i sada se oseća mnogo bolje,” kaže izvor. Pre nego što je otišla na mentalno lečenje, pevačica je par puta hospitalizovana zbog posledica >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << koje je imala od lupusa i transplatacije bubrega. To je toliko uticalo na nju, da je tokom poslednje hospitalizacije imala nervni slom i napravila scenu u bolnici. Nakon teškog perioda, Selena se oseća mnogo bolje i svežije. Međutim, izvor dodaje da će Selena i dalje morati redovno da se konsultuje sa stučnjacima, naročito dok bude vodila bitku sa zdravljem. Međutim, to što je izašla iz rehabilitacije ne znači i da će se odmah vratiti na posao. Kako otkriva izvor, Selena oseća potrebu da se još posveti sebi i još uvek nije spremna da se u potpunosti vrati obavezama i javnom životu, što znači da ne treba očekivati njen novi projekat u skorijem periodu.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

SCENA U BOLNICI: Nakon NERVNOG SLOMA Selena završila na rehabilitaciji

Izvor: Story, 08.Nov.2018

Mlada pevačica je nakon narušenog zdravstvenog stanja imala i psihičkih problema. Planetarno popularna Selena Gomez napustila je rehabilitacioni centar u koji je otišla početkom oktobra zbog nervnog sloma, koji je dobila u bolnici, nakon što joj se pogoršalo zdravstveno stanje. View this post...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.