Sastanak Majka Pompea i Kim Jong Čola u četvrtak u Njujorku

Izvor: Beta, 06.Nov.2018, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak Majka Pompea i Kim Jong Čola u četvrtak u Njujorku

Državni sekretar SAD Majk Pompeo i šef severnokorejske diplomatije Kim Jong Čol sastaće se u četvrtak u Njujorku, saopštio je Stejt department.Pompeo je u nedelju najavio da će se ove sedmice sastati sa severnokorejskim zvaničnikom, ali nije naveo tačan datum susreta.Na sastanku će biti reči o napretku u pogledu zajedničke deklaracije sa samita u Singapuru, uključujući konačnu denuklearizaciju, navodi se u saopštenju.Kim Jong Čol je redovni sagovornik Vašingtona otkako je obnovljen dijalog SAD-Severna Koreja.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Odložen sastanak Pompea i zvaničnika Severne Koreje

Izvor: N1 televizija, 07.Nov.2018, 09:05

Američki državni sekretar Majk Pompeo i severnokorejski zvaničnici trebalo je da se sastanu u Njujorku ove nedelje, ali je sastanak odložen i za sada nije poznato kada će biti održan, objavio je Stejt Dipartment...Sastanak će se održati kada "rasporedi dotičnih strana to budu dozvoljavali",...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.