ŠTA VUČIĆA ČEKA U NJUJORKU? Sa svetskim liderima o NAJVEĆIM PROBLEMIMA, u fokusu KOSOVSKO PITANJE

Izvor: RTV Pink, 22.Sep.2019, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA VUČIĆA ČEKA U NJUJORKU? Sa svetskim liderima o NAJVEĆIM PROBLEMIMA, u fokusu KOSOVSKO PITANJE

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić putuje početkom sledeće sedmice u Njujork, gde će učestvovati na 74. zasedanju Generalne skupštine UN, u čijem fokusu će biti klimatske promene, a na agendi srpskog predsednika u fokusu će svakako biti izgledi za rešavanje kosovskog pitanja "po najmanjoj mogućoj ceni" za Srbiju.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

VUČIĆ KOD TRAMPA NA PRIJEMU! Predsednika Srbije čeka niz važnih susreta u Njujorku

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2019, 07:37

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Njujorku ove sedmice učestvuje na 74. zasedanju Generalne skupštine UN, u čijem fokusu će biti klimatske promene, a na agendi srpskog predsednika svakako su najvažnija tema razgovori sa najvažnijim međunarodnim faktorima o rešavanju kosovskog pitanja...U...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.