SASTANAK U NJUJORKU Tramp i Dačić za istim stolom

Izvor: Press, 25.Sep.2018, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SASTANAK U NJUJORKU Tramp i Dačić za istim stolom

Sastankom posvećenom svetskom problemu droga, koji organizuju Sjedinjene Američke Države, a predsedava američki predsednik Donald Tramp, prvi potpredsednik Vlade i ministar spolnih poslova Ivica Dačić, započeo je danas intenzivnu radnu sedmicu posvećenu, pre svega, jačanju pozicije Srbije u savremenom svetu.
Foto:Blic
U >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << brojnim bilateralnim sastancima, multilateralnim skupovima, kao i susretima na marginama predviđenih događaja tokom "UN sedmice", ministar Dačić će imati priliku da upozna sagovornike sa politikom Vlade Srbije, tokovima privrednih reformi koje se sprovode u Srbiji, kao i procesom dijaloga između Beograda i Prištine i evropskim integracijama Srbije, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.
Foto: youtube
Tramp je na skupu o borbi protiv narkotika koji organizuju SAD pozvao svet na globalnu akciju protiv ilegalne trgovine i korišćenja droge.
Inicijativu Globalbni poziv UN na akciju za rešavanje problema droge u svetu potpisalo je 130 članica UN obećavši da će učiniti vise protiv trogivne narkoticima.

- Danas obećavamo da ćemo se boriti protiv epidemije droge zajedno - rekao je Tramp, prenosi AP.

On je dodao da "zlo zavisnosti od droge nastavlja odnosi mnogo života u Sjedinjenim Državama i širom sveta".
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Ivica Dačić

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.