SAMO DA GA ČUJE BAJDEN: Zelenski u Njujorku šokirao izjavom

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 15:36

SAMO DA GA ČUJE BAJDEN: Zelenski u Njujorku šokirao izjavom

Puca od samopouzdanja

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski na sastanku sa amerikancima ukrajinskog porekla rekao je da su u Ukrajini putevi bolji nego u Njujorku. Sastanak je održan sa predstavnicima ukrajinskih organizacija i crkava u SAD na Ukrajinskom institutu, saopštila je ukrajinska televizija "Dom".

Zelenski je naveo da se Ukrajina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << aktivno razvija u svim pravcima i da se u državi realizuju veliki infrastrukturni projekti među kojima i izgradnja puteva.

- Vozio sam se Njujorkom. Želim da vam kažem da su naši putevi bolji. Zaista su bolji, sada ih gradimo. I eto želim da kažem, mada, to možda nije korektno reći, da smo mi 'zategli' našu državu kako bi bila kao iz 'izloga'. Jer, naši istorijski zamci, gradovi, kaldrma, ulice, putevi, mostovi - sve je to važno - saopštio je Zelenski.

Podsetimo, u Ukrajini je u toku program "Veliko gradilište". To je infrastrukturni projekat velikih razmera u okviru koga će u najkraćem roku u čitavoj državi biti sagrađeno i rekonstruisano na stotine objekata i puteva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.