Razvode se Bil i Melinda Gejts: Ne možemo više da se razvijamo kao par

Izvor: B92, 03.Maj.2021, 23:09

Razvode se Bil i Melinda Gejts: "Ne možemo više da se razvijamo kao par"

Bil Gejts i njegova supruga Melinda Gejts se razvode, objavio je par.

"Više ne verujemo da možemo zajedno da se razvijamo kao par", poručili su u zajedničkoj izjavi, a preneo je Jutarnji list.

Naveli su i da će nastaviti da rade zajedno u fondaciji.

"Za 27 godina podigli smo troje dece i izgradili fondaciju koja na nivou celog sveta radi da omogući ljudima zdrave, produktivne živote. Nastavljamo da delimo veru u tu misiju i nastavićemo da zajedno radimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u fondaciji", navedeno je u objavi, uz molbu za "prostor i privatnost".

Dosadašnji supružnici 2000. godine osnovali su i "Bil & Melinda Gejts" fondaciju koja upravlja sa gotovo 50 milijardi dolara i smatra se najvećom privatnom fondacijom na svetu.

Kako piše Nju Jork Tajms, njihov razvod će verovatno izazvati šok u svetu filantropije, biznisa, ali i javnog zdravlja.

Nadalje, razvod otvara pitanje o budućnosti enormnog bogatstva Gejtsovih, a veliki deo još nije doniran fondaciji Bil & Melinda Gejts.

Forbesu bogatstvo Billa Gatesa, osnivača tehnološkog diva Majkrosoft, procenjuje na čak 124 milijarde dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razvode se Bil i Melinda Gejts

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2021, 03:11

Milijader i filantrop Bil Gejts i njegova supruga Melinda saopštili su večeras da se razvode nakon 27 godina braka..."Više ne verujemo da možemo da se razvijamo kao par u narednoj fazi života", napisao je koosnivač Majkrosofta na Tviteru...Dodao je da je par odlučio da okonča brak nakon mnogo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.