Rajan bacio 5TD i izgubio od Brisa, Braunsi pobedili posle 635 dana

Izvor: B92, 24.Sep.2018, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajan bacio 5TD i izgubio od Brisa, Braunsi pobedili posle 635 dana

Treći vikend NFL doneo je prvu pobedu Klivlenda posle skoro dve godine, spektakularan duel Falkonsa i Sejntsa, te derbi Los Anđelesa.

Braunsi su posle dva meča u kojima im je za dlaku izmakla pobeda konačno uspeli da slave, prvi put posle 635 dana.

Klivlend je nadigrao Njujork Džetse 21:17, posle preokreta u drugom poluvremenu. Junak je bio Karlos Hajd sa dva istrčana tačdauna.

U meču vikenda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sejntsi su slavili u Atlanti 43:37 posle produžetka, nakon revolveraškog obačuna dvojice kvorterbekova.

Dru Bris je nosio Sejntse sa 386 jardi i tri tačdauna, dok Falkonsima nije pomoglo čak pet TD dodavanja Meta Rajana, od čega tri za Kalvina Ridleja.

Treću uzastopnu pobedu ostvarili su Čifsi nadigravši Najnerse 38:27, uz tri tačdauna Patrika Mahomsa i dva TD trčanja Karima Hanta.

"Bitka za Los Anđeles" pripala je Remsima koji su nadigrali Čardžerse 36:23 za takođe 3-0 na startu sezone.

Džared Gof je bacio tri TD, dva za Roberta Vudsa, dok je Tod Harli istrčao jedna uz 105 jardi. Čardžersima nisu pomogle dve TD kombinacije Filipa Riversa i Majka Vilijamsa.

U jednom od derbija vikenda Pantersi su naneli Bengalsima prvi poraz sa 31:21, uz po dva TD pasa i trčanja Kema Njutna, dok je s druge strane Endi Dalton podbacio sa četiri intersepšna.

Jedno od iznenađenje nedelje je pobeda Redskinsa nad Pekersima 31:17, uz dva tačdauna Adrijana Pitersona i 120 osvojenih jardi.

Neočekivana je i ubedljiva pobeda Bilsa u Minesoti 27:6, već posle prvog perioda domaći Vajkingsi su gubili 17:0, dok je na poluvremenu bilo nedostižnih -27.

Goste je predvodio Džoš Alen sa dva istrčana i jednim bačenim tačdaun pasom.

Aktuelni šampioni Iglsi su nadigrali Koltse 20:16, dok su prvu pobedu u sezoni zabeležili Džajantsi, Ilaj Mening je bacio dva TD i 297 jardi za trijumf u Hjustonu 27:22.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.