Pucnjava u Njujorku: Policajac povređen, napadač ubijen, incident nije pozvezan s protestima

Izvor: Večernje novosti, 03.Jun.2020, 10:52

Pucnjava u Njujorku: Policajac povređen, napadač ubijen, incident nije pozvezan s protestima

Njujorška policija ubila je jednog muškarca tokom razmene vatre u Bruklinu, a taj incident, u kojem je povređen i policijac, nije povezan sa protestima zbog ubistva Džordža Flojda Njujorška policija ubila je jednog muškarca tokom razmene vatre u Bruklinu, a taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << incident, u kojem je povređen i policijac, nije povezan sa protestima zbog ubistva Džordža Flojda. U razmeni vatre sa policajcima ubijen je osumnjičeni za ranjavanje jednog muškarca, saopštila je policija, prenosi Rojters. Šef njujorške policije Terens Monahan rekao je novinarima da su policajci na mestu pucnjave u Bruklinu zatekli ranjenog muškarca i nešto dalje još jednog čoveka s uprenim pištoljem koji se krio iza drveta. Osumnjičeni na zahtev policajaca nije bacio oružje, pa je napadač ubijen u razmeni vatre. Žrtva napadača odvedena je u bolnicu, dok je povređeni policajac dobio medicinsku pomoć na licu mesta.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Policija ubila pljačkaša u San Francisku, policajac ranjen u Njujorku

Izvor: RTS, 04.Jun.2020, 09:23

Serija incidenata tokom protesta zbog ubistva Džordža Flojda u SAD. U San Francisku, policija ubila čoveka koji je čekićem pokušao da obije prodavnicu, iako je navodno pokušao da se preda. U Njujorku ranjen policajac, . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.