Prvi komšija s prozora snimio kultni Džokerov ples VIDEO

Izvor: B92, 18.Nov.2019, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi komšija s prozora snimio kultni Džokerov ples VIDEO

Snimak glumca Hoakina Finiksa dok se priprema za snimanje sada već kultne scene plesa na stepenicama u fimu "Džoker" nedavno je objavljen na društvenim mrežama.

Snimak snimanja scene plesa, iz filma Toda Filipsa, napravio je stanovnik Njujorka, koji očigledno stanuje u zgradi do sada već prilično prepoznatljivih stepenica.

Video-snimak, koji se za kratko vreme raširio po društvenim mrežama, do sada je, na različitim platformama, pogledalo više od tri miliona ljudi.

Kako je Hoakinova proba izgledala u poređenju sa scenom iz filma, pogledajte u video-snimku:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srbin koji je postao VIRAL u svetskim medijima: Uzeo je mikser u ruke, a ljudi su se u neverici pitali: "Kako ti je ovo palo na pamet?!"

Izvor: Blic, 19.Nov.2019, 12:36

Gtarista Miloš Batoćanin za kratko vreme postao je pravi hit na društvenim mrežama kada je podelio video u kojem svira gitaru..mikserom! Ubrzo je njegova objava postala viralna, a na njegovo umeće i talenat nisu ostali imuni ni svetski muzički portali. Obradio je neke od najpopularnijih metal pesama,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.