Predsednik Srbije očitao lekciju Hrvatima u Njujorku: Ono što im je Vučić poručio neće im se dopasti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2019, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Srbije očitao lekciju Hrvatima u Njujorku: Ono što im je Vučić poručio neće im se dopasti!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je anketu u Hrvatskoj u kojoj je ocenjeno da je on najodgovorniji za to što dve zemlje nemaju dobre odnose.

- Hrvati bi sve najlepše govorili o meni da je Srbija slaba i unižena, da se klanja za ono što nije učinila, a pošto ekonomski snaži i drži do sebe, onda sam, naravno, ja kriv, i to prihvatam sa oduševljenjem - rekao je Vučić.

Kako je dodao, Hrvati imaju "nepogrešiv njuh" za onog ko radi u interesu Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i uvek će ga, kaže, staviti na prvo mesto kao svog protivnika.

- Nepogrešiv nos imaju da vam jasno pokažu ko je taj ko dobro radi za Srbiju - istakao je Vučić.

- Hrvati su napravili anketu i zaključili da je Srbija kriva za to što nemamo najbolje moguće odnose. A onda, ko bi bio kriv nego Aleksandar Vučić, iako ja godinu dana nisam nikakvu izjavu dao o Hrvatskoj, sve do pre neki dan - rekao je Vučić srpskim novinarima u Njujorku posle sastanka sa Angelom Merkel.

Na komentar predsedničkog kandidata u Hrvatskoj Miroslava Škora da srpski šef države govori o budućnosti, zato što, kako je rekao, ima problema da se seti prošlosti, Vučić mu je poručio da pročita knjige iz psihologije u kojima piše da o budućnosti govore upravo oni kojima je čista prošlost, a da se na prošlost vraćaju oni kojima savest nije mirna.

BONUS VIDEO: ČOVEKOV ŽIVOTNI VEK RASTE: Južnokorejke najdugovečnije, a Srbi će živeti KRAĆE od Hrvata (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VUČIĆ IZ NJUJORKA: Hrvati imaju 'nepogrešiv njuh' za onog ko radi u interesu Srbije i uvek će ga staviti na prvo mesto kao svog protivnika

Izvor: RTV Pink, 25.Sep.2019

Hrvati bi sve najlepše govorili o meni da je Srbija slaba i unižena, da se klanja za ono što nije učinila, a pošto ekonomski snaži i drži do sebe, onda sam, naravno, ja kriv, i to prihvatam sa oduševljenjem, prokomentarisao je predsednik Aleksandar Vučić anketu u Hrvatskoj u kojoj je ocenjeno...

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.