Play! Zine 119 - Oktobar 2018

Izvor: B92, 02.Okt.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Play! Zine 119 - Oktobar 2018

Od grobnica Meksika i Anda, preko oblakodera Njujorka, do ekskluzivne prilike da zajašemo konja po američkom „frontijeru“ s kraja 19. veka, tako bismo u glavnim crtama opisali ovaj mesec kada je naš časopis u pitanju.

Iako je oktobar tradicionalno „hit“ mesec i glavna udarna tačka kada su blokbasteri industrije igara u pitanju, par veoma dobrih naslova se provuklo i u ovom poslednjem letnjem mesecu septembru. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Spider-man nas je sve oduvao i veoma je malo razloga zašto nije dobio čistu desektu, a isto se može reći i za novu Laru, koja je donela standardno, ali veoma zabavno iskustvo.

Oktobarsko 119. izdanje časopisa Play!Zine, možete preuzeti i čitati besplatno u PDF formatu na ovom linku.

Nažalost, nismo stigli da se dovoljno izigramo nove FIFA 19 za ovaj broj, tako da ćete za sada samo čitati o odličnom PES 19, a za naše utiske o njihovom glavnom fudbalskom konkuretnu ćete morati malo da sačekate.

Ono što je moj lični urednički „hajlajt“ ovog meseca, jeste jedinstvena prilika koju sam imao da u Atini popričam sa Rockstar developerima i igram Red Dead Redemption 2 mesec dana pre izlaska, i detaljne utiske sa tog putovanja možete čitati u redovima ovog broja vašeg omiljenog gejming časopisa.

Takođe, početkom meseca smo imali priliku da posetimo sjajne nove prostorije naših prijatelja iz UbiSoft Belgrade studija i čujemo njihove ambiciozne planove za koje im držimo palčeve da će se ostvariti i podići čitavu scenu gejming developmenta u Srbiji na jedan viši nivo.

I ovaj broj vam donosi dvadesetak recenzija igara i brojne standardne rubrike koje smo uveli počektom godine, a vi nam pišite na našoj fejsbuk stranici ili preko mejla, kako vam se sviđaju i šta bi još želeli da vidite u našem časopisu?

Ostavljamo vas sada da uživate, a mi polako pripremamo teren za sve silne hitove koji će izaći ovog oktobra, kome dati šta da igra, i koja će igra biti igra meseca, pitanje je sad?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.