PRONAĐENO TELO 34-GODIŠNJAKA U SNEGU: Doživeo udes, pa krenuo kući peške, porodica besna na policiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 20:04

PRONAĐENO TELO 34-GODIŠNJAKA U SNEGU: Doživeo udes, pa krenuo kući peške, porodica besna na policiju!

Džejkob je pokušao peške da pređe 10 kilometara do kuće po mećavi.

Otac iz Virdžinije doživeo je udes prošlog ponedeljka sa svojim vozilom i pokušao je da dođe do porodične kuće pešice tokom snežne oluje, međutim nije uspeo.

Džejkob Vejli (34) je pronađen mrtav tri dana kasnije, preneo je “Njujork post”. Njegovo beživotno telo pronašla je grupa spasilaca u gradu Luizi prošlog četvrtka.

Kako nikad nije stigao, njegovi rođaci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su pozvali kancelariju šerifa, navodeći moguće lokacije kod kojih bi ga mogli pronaći. Inicijalni neuspeh nadležnih da ga pronađu razbesneo je Džejkobove rođake, koji smatraju da je policija trebalo živog da ga nađe.

- Besna sam na ovu zemlju. Sve što je trebalo da urade je da izađu napolje i dozivaju ga – izjavila je Džejkobova majka Šenon.

Džejkobova sestra Anđela je rekla da ga je “okrug Luiza pustio da se smrzne na smrt”. Kancelarija okružnog šerifa objavila je saopštenje u kojem je izrazila saučešće Džejkobovoj porodici i prijateljima zbog njegove smrti.

-Nestale osobe su uvek prioritet naše kancelarije i delimo njihovu bol i tugu-navedeno je.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.