PDP konferencija na nekoliko lokacija u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 07.Okt.2018, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PDP konferencija na nekoliko lokacija u Novom Sadu

Jubilarna 10. PDP konferencija održaće se u Novom Sadu od 11. do 14. oktobra, a njoj će prisustvovati i predstavnici svetske dizajn scene kao što su Patrik Tomas, grafički umetnik i dizajner iz Berlina, i Mič Paone, osnivač i kreativni direktor DIA Studija iz Njujorka.

Zainteresovani će imati priliku da prisustvuju predavanjima i pogledaju izložbe Spassky Fischera iz Pariza, Miloša Rajkovića Sholima i Konstantina >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Demera iz bečkog Studio Elastika, kao i brojne radove autora iz Velike Britanije, Holandije, Bosne i Hercegovine.

PDP konferencija, koja u fokus stavlja kreativne medije, okuplja dizajnere, fotografe i druge vizuelne stvaraoce. Ove godine održaće se na nekoliko lokacija u Novom Sadu - u dvorcu Eđšeg, SKC Fabrika, KC Lab, kao i u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu.

Tema ovogodišnje konferencije je incident, a učesnici i publika će zajedno istraživati fenomene, kriterijume i katalizatore uspešnosti.

Više od 90 mladih će imati priliku da učestvuje u radionicama Miča Paonea, Patrika Tomasa, Maneta Radmanovića, ali zainteresovani moraju da se prijave putem zvaničnog sajta.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Tesla fest 12. oktobra u Novom Sadu

Izvor: DobreVesti.rs, 07.Okt.2018

Međunarodni festival inovacija „Tesla fest“ održaće se od 12 do 15 oktobra u Sportsko-poslovnom centru Vojvodina u Novom Sadu.. .  . Na festivalu će biti prikazani:.  . Izložba pronalazaka novih tehnologija i proizvoda. Izložba i takmičenje stvaralaštva mladih talenata „Inovacioni...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.