Ovaj evropski virus...

Izvor: B92, 18.Avg.2020, 12:26

"Ovaj evropski virus..."

Guverner Njujorka Endru Kuomo, kritikujući američkog predsednika Donalda Trampa zbog ophođenja prema korona-krizi, nazvao je koronavirus "evropskim virusom".

On je kazao da vlada nije mogla da odbrani zemlju od virusa, i da ga nije ni predvidela. "Ovaj evropski virus je inficirao severoistok, dok je Belika kuća i dalje bila fokusirana na Kinu", objasnio je Kuomo.

"Aktuelna vlada je disfunkcionalna i nekompetentna", rekao je Kuomo na sednici demokrata.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SVI AMERI SU ISTI KAO TRAMP: Guverner Njujorka koronu nazvao "evropskim virusom"

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020

Endru Kuomo osuo drvlje i kamenje po predsedniku od koga se i ne razlikuje u pogledu prebacivanja odgovornosti..Svoju očitu nesposobnost u borbi protiv korona virusa, zbog čega imaju milione obolelih i stotine hiljada umrlih, američki političari pretvaraju u krivicu drugih i u tome nisu nimalo različiti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.