Osmani+Đukanović+Komšić

Izvor: B92, 24.Sep.2021, 08:18

Osmani+Đukanović+Komšić

Njujork -- Kosovska predsednica Vjosa Osmani sastala se u Njujorku sa predsednikom Crne Gore Milo Đukunovićem i predsednikom Predsedništva BiH Željkom Komšićem.

Kako navodi prištinski list Reporteri, oni su na marginama Generalne skupštine UN razgovarali o dešavanjima u regionu, kao i o situaciji na severu Kosova i Metohije.

Navodi se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da su izrazili zabrinutost zbog najnovijih dešavanja u regionu i naglasili da je zajednički cilj očuvanje stabilnosti kao preduslova evropske perspektive svih zemalja Zapadnog Balkana.

Privremene vlasti u Prištini od ponedeljka su počele da na administrativnim prelazima između KiM i centralne Srbije srpske registarske tablice zamenjuju privremenim, na koje je taksa pet evra.

Priština je na sever KiM poslala i specijalne jedinice policije ROSU.

To je izazvalo zabrinutost i uznemirenost kod Srba i oni su blokirali puteve koji vode ka administrativnim prelazima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đukanović, Osmani i Komšić u Njujorku izrazili zabrinutost zbog najnovijih dešavanja u regionu

Izvor: Danas, 24.Sep.2021

Predsednici Crne Gore i Kosova, Milo Đukanović i Vjosa Osmani, i predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić zabrinuti su zbog najnovijih dešavanja u regionu, saopšteno je posle sastanka troje zvaničnika u Njujorku.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.