OVO JE UČITELJICA HEROJ! Žrtvovala se da spase decu tokom jučerašnjeg masakra

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 07:22

OVO JE UČITELJICA HEROJ! Žrtvovala se da spase decu tokom jučerašnjeg masakra

Eva Mireles je predavala 17 godina, a bila je u 40-im godinama života, prenosi Njujork Tajms

Strašna tragedija je pogodila Ameriku, kad je Salvador Ramos (18) juče upao u osnovnu školu u gradiću Uvalde u Teksasu i ubio 19-oro dece starosti od 7 do 10 godina i njihovo dvoje učitelja.

Učiteljica koja je predavala 4. razredu, Eva Mireles, prva je žrtva masakra u Osnovnoj školi Robb koja je identifikovana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
JUST IN- First victim of the Uvalde school massacre has been identified as Eva Mireles, a 4th Grade Teacher at Robb Elementary.

Photos from aunt Lydia Martinez Delgado

Latest info here-> https://t.co/4u3tz7ww6f pic.twitter.com/OZkOjUnU5m

— KSAT 12 (@ksatnews) May 24, 2022

Kako javlja Njujork Tajms, a prenosi Hafington Post, Eva je ubijena dok je pokušavala da zaštiti decu od ubice, koji je ušetao u školu i otvorio vatru. Novinari su razgovarali sa njenom tetkom Lidijom Delgado.

Eva je predavala 17 godina, a bila je u 40-tim godinama života, prenosi Njujork Tajms. Njena tetka je rekla da je Eva bila omiljena u zajednici, i da je bila ponosna da predaje u školi u kojoj su učenici uglavnom latinoamerikanci.

- Moja sestričina je poginula u ovoj tragediji, dokle će ovo da se nastavi? Nisam pomišljala da ovo može ovde da se desi, sad možemo samo da se molimo za sve nas, za našu decu, porodice i Ameriku - rekla je Lidija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je bila Eva, učiteljica heroj, koja je poginula spašavajući decu u Teksasu

Izvor: Danas, 25.Maj.2022

Eva Mireles, prva je identifikovana žrtva masakra koji se juče dogodio u osnovnoj školi Rob u Juvaldeu u Teksasu, kada je ubijena najmanje 21 osoba, od čega su većina deca.

Nastavak na Danas...

Masakr u Teksasu, u osnovnoj školi ubijena 21 osoba, napadač likvidiran (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 25.Maj.2022

Eva Mireles, prva je identifikovana žrtva masakra koji se juče dogodio u osnovnoj školi Rob u Juvaldeu u Teksasu, kada je ubijena najmanje 21 osoba, od čega su većina deca.. Mireles, koje je bila u 40-tim godinama života, predavala je 4. razredu. U školi je radila 17 godina, Njujork Tajms.. JUST...

Nastavak na Luftika.rs...

Ko je bila Irma Garsija: Druga učiteljica heroj koja je poginula u Teksasu dok je svojim telom štitila decu

Izvor: Danas, 25.Maj.2022

Američki mediji objavili su da je Irma Garsija druga učiteljica koja je poginula braneći živote dece tokom pucnjave u osnovnoj školi u Teksasu.

Nastavak na Danas...

POZNANICI NAPADAČA IZ TEKSASA Bio je agresivan, maltretirali su ga u školi

Izvor: Kurir, 25.Maj.2022

Tinejdžer Salvador Rolando Ramos (18) koji je u osnovnoj školi u Teksasu ubio 19 dece i dvoje odraslih bio je žrtva maltretiranja. Osim što je ubio ljude u školi, pre napada je pucao u vlastitu baku i teško ju je ranio.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.