OTKLONIO SVE DILEME: Oglasio se Nole, otkrio da li ide u Njujork na US Open (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 14:09

OTKLONIO SVE DILEME: Oglasio se Nole, otkrio da li ide u Njujork na US Open (FOTO)

Doneo tešku doluku.

Srpski teniser Novak Đoković igraće u Sinsinatiju i na US Openu u Njujorku što je potvrdio na svom Instagramu profilu.

- Drago mi je što mogu da potvrdim da ću se takmičiti na Western & Southern Open-u i US Open-u ove godine. Nije mi bilo lako da donesem odluku, pogotovo uzimajući u obzir sve prepreke i izazove, ali radujem se što ću moći ponovo da se takmičim na teniskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << terenu - napisao je najbolji igrač planete i otklonio sve dileme.

PSŽ je posle drame protiv Atalante postao prvi polufinalista Lige šampiona, a večeras (21.00), takođe u Lisabonu, za prolaz među četiri najbolja bore se RB Lajpcig i Atletiko Madrid. Kvota na keca je 3,60, iks je 3,10, a dvojka 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Atletiko Madrid.

Bilo je pod znakom pitanja da li će Novak uopšte krenuti put Njujorka, zbog rigoroznih mera organizatora zbog epidemije korona virusa, koje se nisu dopale ni njemu ni mnogim drugim vrhunskim teniserima, od kojih su neki, poput Rafaela Nadala i odustali od dolaska u Njujork.

I am happy to confirm that I will participate at @cincytennis and @usopen this year. It was not an easy decision to make with all the obstacles and challenges on many sides, but the prospect of competing again makes me really excited. See you soon New York 😃💪🏼 Drago mi je što mogu da potvrdim da ću se takmičiti na Western & Southern Open-u i US Open-u ove godine. Nije mi bilo lako da donesem odluku, pogotovo uzimajući u obzir sve prepreke i izazove, ali radujem se što ću moći ponovo da se takmičim na teniskom terenu 😃💪🏼

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Aug 13, 2020 at 4:33am PDT

Novaku će zbog toga put ka 18. Grend slem peharu biti otvoren, jer zbog povrede neće učestvovati ni Švajcarac Rodžer Federer.

Novak će pre US opena odigrati i turnir u Sinsinatiju, koji je "zagrevanje" za Grend slem u Njijorku, a igra se takođe u Njujorku.

Ovogosišnji US Open biće održan od 31. avgusta do 13. septembra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.