Novi skandal o Vudiju Alenu! Usvojio ćerku i silovao je kada joj je bilo sedam godina!

Izvor: Prva.rs, 17.Sep.2018, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi skandal o Vudiju Alenu! Usvojio ćerku i silovao je kada joj je bilo sedam godina!

Nov skandal nastao je oglašavanjem druge Vudijeve usvojene ćerke Dilan Farou, optužujući očuha daju je seksualno zlostavljao kada je imala samo sedam godina.
Tu tvrdnju Alen je i ranije odlučno pobijao, istraga je pokazala da nije seksualno napao ćerku, ali skandal je obnovljen. Navodno, zato što je Dilan besna zbog priče Sun-Ji koja treba da izađe u „Tajmsu“.

U izjavi za „Njujork magazin“, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je pominjao višestruke neistine u vezi sa njenim svedočenjem, Dilan je navela da postoji niz biraznih navoda o njenoj majci da je želela da zataška celu priču. A zaboravili su, dodaje Dilan, da navedu da je tužilac pomenuo moguć uzrok zlostavljanja i da je Vudi Alen bio na terapiji zbog fiksacije njenim telom. Dilan sve vreme naglašava podršku majke.

Osobe bliske Dilan kažu da ona veruje da je tekst Sun-Ji Previn napisala autorka koju je odabrao sam Vudi Alen jer je saosećala s njim. To je Dafni Merkin, prijateljica i obožavateljka slavnog redatelja.
Još u knjizi Dafni Merkin „The Fame Lunches“ iz 2014. godine , napominje Dilan, otkrila je kako je napisala pismo Alenu, nakon čega su se počeli dopisivati dok je ona patila od depresije. On je ohrabrivao njen autorski rad, pa su ostali u kontaktu.
Predstavnici „Njujork magazina“ rekli su da Sun-Ji Previn svoju priču objavljuje prvi put i da treba sačekati s presudama. Naglasili su da nije slučajno što je Dilan baš sada progovorila jer će priča sadržati i objašnjenje njenog odnosa sa Vudijem Alenom.

Uz Dilan je i njen brat Ronan, inače jedan od vodećih novinara #MeToo pokreta.
Muozes, usvojeni sin Vudija Alena i Mije, stao je u odbranu oca.
Priča se nastavlja i nije nimalo zabavna.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Supruga prvi put o Vudiju Alenu: "On nije silovatelj"

Izvor: B92, 18.Sep.2018, 08:13

Supruga Vudija Alena i usvojena ćerka Mie Farou, Sun-Ji Previn prvi put je progovorila o optužbama protiv slavnog reditelja o tome da je silovao svoju ćerku Dilan kao dete, rekavši da njena majka koristi sva sredstva kako bi im se osvetila...Sun-Ji (47) u intervjuu za Njujork magazin kaže da je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.