Njujork PREPLAVLJEN plišanim koalama! EVO koji je razlog za ovo divno delo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2020, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njujork PREPLAVLJEN plišanim koalama! EVO koji je razlog za ovo divno delo (FOTO)

"Koale Njujorka" su neodoljivi humanitarci.

Požari u Australiji se nastavljaju i sve više ljudi pokušava da pomogne ugroženim životinjama i prikupi novac. Istraživači sa Univerziteta u Sidneju procenili su da je u požarima do sada poginula jedna milijarda životinja. Ovaj broj ne uključuje insekte i beskičmenjake.

U Njujorku humanitarna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << organizacija "Koale Njujorka" pozicionirala je plišane koale svuda po gradu. Plišane igračke na sebi imaju zakačenu malu poruku u vidu etikete kako bi svako ko ih vidi mogao lako da donira novac ugroženim životinjama. Sve što treba da urade je da skeniraju QR kod.

📍Parliament Square 🐨 Help the koalas today, link in bio. 📸 Gill Heppell #koalasoflondon

A post shared by Koalas of NYC (@koalasofnyc) on Jan 17, 2020 at 5:37am P

Koale su postavljene na najrazličitija mesta. Zakačene su na ulične svetiljke Bruklinskog mosta, na ogradama Central parka, našle su se i u vatrogasnim stanicama. Cilj je jasan. Umanjiti štetu požara tako što će se odmah pomoći ugroženim životinjama.

- U ovom trenutku naše osoblje, kvalifikovani radnici i volonteri rade ceo dan kako bi osigurali da što više životinja dobije negu koja im je potrebna, kao i hranu, kako bi se oporavili. Ovo uključuje koale, kengure, vombate, oposume, ptice, reptile itd - istakao je jedan od organizatora na stranici GoFundMe.

📍Hope Sign 🐨 Please help the koalas today, link in bio.

A post shared by Koalas of NYC (@koalasofnyc) on Jan 12, 2020 at 6:59pm PST

- Potrebno je da se povređene životinje što pre lociraju, spasu i zbrinu. Njihova populacija je pogođena, jer je većina njih izgubila svoj dom i proći će dosta vremena pre nego što se većina njih oporavi. Mnogo životinjskih vrsta može izumreti ako se ubrzo ne preduzmu potrebne mere zaštite - prenosi Bored Panda.

📍 Brooklyn Bridge 🐨 Donate today, link in bio.

A post shared by Koalas of NYC (@koalasofnyc) on Jan 11, 2020 at 2:00pm PST

"Koale Njujorka" su primile mnogo donacija od poznatih ličnosti, organizacija, kao i društvenih zajednica. Uskoro bi trebalo da dostignu svoj zacrtani cilj od 15 hiljada dolara. Ovoj organizaciji su se pridružile i "Koale Londona".

📍 FDNY Engine 7, Ladder 1, Battalion 1 🐨 Donate today, link in bio🔗 : : : #ny1 #worldnews #worldnewstonight #australia #bushfires #nyc #australiawildlifefund #koala #donate #news #animalsofinstagram #nyc #nytimes #fdny #nyfinest

A post shared by Koalas of NYC (@koalasofnyc) on Jan 10, 2020 at 12:04pm PST

- Zajedno smo jači - poručuju iz organizacije "Koale Njujorka".

📍The High Line 🐨 Help the koalas today, link in bio.

A post shared by Koalas of NYC (@koalasofnyc) on Jan 15, 2020 at 12:49pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.