Nesagledivi gubitak; Na naslovnoj strani objavili imena hiljadu umrlih od koronavirusa FOTO

Izvor: B92, 24.Maj.2020, 09:05

"Nesagledivi gubitak"; Na naslovnoj strani objavili imena hiljadu umrlih od koronavirusa FOTO

Njujork -- Njujork Tajms je na naslovnoj strani objavio imena hiljadu osoba preminulih od koronavirusa, kako bi ukazao da se broj preminulih u SAD bliži broju 100.000.

SAD su prve na svetu po broju zaraženih i umrlih od koronavirusa.

Prema sajtu Worldometers, u toj zemlji je zabeleženo 1.666.828 zaraženih koronavirusom i 98.683 smrtna slučaja od korone.

Njujork Tajms je na naslovnoj strani objavio jedan odsto tih slučajeva, a u podnaslovu piše da to nisu samo imena na listi.

"Oni su bili među nama", ističe Njujork Tajms.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ONI SU BILI MEĐU NAMA": Njujork tajms na naslovnoj strani objavio imena 1.000 preminulih od korona virusa

Izvor: Kurir, 24.Maj.2020

Njujork Tajms je na naslovnoj strani objavio imena hiljadu osoba preminulih od korona virusa, kako bi ukazao da se broj preminulih od korona virusa u SAD bliži broju 100.000.

Nastavak na Kurir...

"Nesagledivi gubitak"; Na naslovnoj strani objavili imena hiljadu umrlih od koronavirusa FOTO

Izvor: OkRadio.rs, 24.Maj.2020

Njujork -- Njujork Tajms je na naslovnoj strani objavio imena hiljadu osoba preminulih od koronavirusa, kako bi ukazao da se broj preminulih u SAD bliži broju 100.000. SAD su prve na svetu po broju zaraženih i umrlih od koronavirusa.   Prema sajtu Worldometers, u toj zemlji je zabeleženo 1.666.828...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.