Nekoliko autobuskih stanica nakratko zatvoreno u Njujorku

Izvor: Press, 27.Nov.2015, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekoliko autobuskih stanica nakratko zatvoreno u Njujorku

Nekoliko autobuskih stanica i prilaza važnim ulicama Njujorka bilo je na kratko zatvoreno sinoć zbog policijske istrage, saopštile su saobraćajne službe Njujorka.
                Kako su danas preneli američki mediji, zatvaranje saobraćaja u Njujorku stvorilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je dodatno gužvu pošto je u SAD danas nacionalni praznik Dan zahvalnosti (Thanksgiving) kada Amerikanci putuju na porodična okupljanja. "Zbog policijskih aktivnosti, bile su zatvorene 8, 40. i 41. avenija u Njujroku", navele su lokalne vlasti.  Pozivajući se na neimenovane izvore, televizijske stanice javile su da je saobraćaj bio zatvoren zbog sumnjivog prtljaga pronađenog na jednoj od autobuskih stanica u gradu. Saobraćaj je kasnije otvoren, ali su lokalne vlasti upozorile da su moguća neka kašnjenja autobusa.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.