Napadači izrešetali frizerski salon u Njujorku; ranjeno 10 ljudi

Izvor: B92, 01.Avg.2021, 22:29

Napadači izrešetali frizerski salon u Njujorku; ranjeno 10 ljudi

Njujork -- Dvojica muškaraca ušetala su se danas u gužvu ispred frizerskog salona u Kvinsu, u Njujorku, i otvorili vatru i ranili deset ljudi.

Nakon toga su pobegli na mopedima, saopštila je lokalna policija.

Pucnjava se dogodila u opštini Korona, a ranjeno je osam muškaraca i dve žene, starosti između 19 i 72 godine i oni su hospitalizovani, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a prema informacijama policije, niko nema povrede opasne po život, javlja AP.

Najteže je ranjena osoba koja je pogođena u stomak, dodala je policija, koja je otkrila da su napadači došli peške do mesta napada, ali su potom pobegli na mopedima, koji su ih spremni čekali sa vozačima.

Sva četvorica su nosila dukserice sa kapuljačama, dodaje se.

Trojica od ranjenih su pripadnici Trinitariosa, ulične bande iz Dominikanske Republike, i veruje se da su oni bili mete, dodaje policija.

"Ovo je bio koordinisan napad, što je neprihvatljivo i mora da prestane", rekao je jedan od policajaca koji radi na slučaju.

Zasad nema uhapšenih, a policija je navela da će pustiti fotografije i video snimke sa mesta pucnjave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.