Najgori momenat u životu: Tražili prsten, a potom i verenike

Izvor: B92, 05.Dec.2018, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Najgori momenat u životu": Tražili prsten, a potom i verenike

Britanski par koji je izgubio verenički prsten na Tajms skveru u Njujorku, dobio ga je natrag, zahvaljujući upornosti njujorške policije.

Njih dvoje bili na poznatom trgu u petak uveče, kada je prsten, kojim je mladić tek zaprosio svoju devojku, upao u ulični odvod. Zatražili su pomoć od policije, koja nije mogla odmah da pronađe prsten. Par se vartio kući u Britaniju i nije ostavio svoja imena i kontakt.

Vest o nesrećnom proscu na Tajms skveru proširila se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << društvenim mrežama. Međutim, tu nije bio kraj, njujorška policija je uspela u subotu da pronađe prsten dva metra ispod zemlje i izvuče ga, ali su onda imali problem da pronađu par Britanaca.

I policija se okrenula društvenim mrežama da bi pronašla Britanca Džona Drenana i njegovu verenicu Danijelu Entoni. Oduševljeni Drenan u Tviter poruci upućenoj njujorškoj policiji je napisao:

"Ne mogu dovoljno da vam se zahvalim, mada ću pokušati. Nekoliko hladnih piva kada se vratimo u Njujork. Potpuno smo oduševljeni i bićete definitivno pomenuti na našem venčanju".

Njujorška policija je tragala za Drenanom i njegovom verenicom Danijelom Entoni od kad su izvukli prsten u subotu ujutro. Ona je ispričala da je on zaprosio u Central parku u Njujorku, a da joj je prsten ispao sa prsta na Tajms skveru u petak uveče.

"Bila sam očajna. Bukvalno sam plakala, to je bio najgori momenat u mom životu", rekla je ona za Njujork tajms.

Detektiv Džoef Bukinjano rekao je da je srećom prsten bio na vrhu đubreta i da ga nije bilo teško uočiti.

U nastojanju da identifikuje anonimni par, njujorška policija je objavila video snimak na društvenim mrežama, koji ih pokazuje kako traže prsten na Tajms skveru pre nego što je došla policija. Na slici se vidi Drenan kako leži na stomaku i viri kroz rešetku odvoda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.