NEVEROVATNA BAHATOST: U jednosmernoj ulici uključila sva četiri migavca i otišla u šoping - blokirala vatrogace (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 18:32

NEVEROVATNA BAHATOST: U jednosmernoj ulici uključila sva četiri migavca i otišla u šoping - blokirala vatrogace (VIDEO)

Još jedan od brojnih dokaza koliko neki vozači mogu da budu bahati, ovoga puta dolazi iz Njujorka.

Gospođa je krenula u šoping i, za to vreme, svoj novi BMW kabriolet parkirala u desnoj kolovoznoj traci jednosmerne ulice. Uključila je sva četiri migavca i otišla.

Ubrzo je naišao vatrogasni kamion pod rotacijom i zvučnom signalizacijom, žureći na intervenciju, ali nije mogao da prođe ulicom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog bahato parkiranog kabrioleta. Nekoliko prolaznika je pokušalo da pomogne, ali ni na koji način nisu mogli da pomere automobil.

Čitavih 10 minuta je prošlo dok vlasnica nije konačno došla, ušla u svoj BMW i odvezla se. Nadamo se samo da niko ili ništa nije stradalo zbog ovakve bahatosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.